Temps: 90 minuts / Dificultat: Fàcil / Comensals: 4 persones
Ingredients:
- 1 conill sencer
- 2 ptates grosses
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 2 pastanagues
- 2 cebes
- 2 tomàquets
- 5 demts d'all
- Sal, pebre, pebre vermell dolç, farigola molta, oli i 1/2 got de conyac
- Preparem les verdures, pelem les patates i les tallem en rodanxes ni fines ni gruixudes, tallem els pebrots a tires, pelem les pastanagues i les tallem en dos al llarg, pelem les cebes i les tallem en quatre trossos, tallem els tomàquets en dos.
- Un cop preparades les verdures, les disposem a la plata del forn, primer col·loquem les patates, les salpebrem i afegim una mica de pebre vermell dolç, a continuació col·loquem els pebrots, les cebes, els tomàquets i les pastanagues, salem i afegim un raig d'oli per sobre.
- Posem les verdures al forn 20 minuts, previament escalfat a 160º i després 8 minuts al grill.
- Entretant tallem el conill a quarts, el salpebrem i li expolsen una mica de farigola molta. A continuació el posem a sobre de les verdures una mica gratinades i afegim els 5 grans d'all sencers i aixafats donant-los un cop.
- Tornem a col·locar la plata al forn a 180º durant 25 minuts.
- A continuació donem la volta al conill i el deixem al forn uns 25 minuts més, vigilant que no es torri massa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada