Hola de nou amics, altra vegada m'he decidit a publicar una nova recepta al blog. Aquesta vegada es tracta d'una recepta del LCM i l'únic que he fet ha estat ordenar-la per ingredients i els diferents passos per a l'eboració. No he volgut publicar-la fins que no l'he cuinada i l'hi he fet una foto. El resultat ha estat fabulós, feia temps que no probava aquests musclos tan originals. Paga la pena que els proveu.
Ingredients:
- 1 Kg de musclos
- 6 grans d’alls
- 60 gr d’ametlles torrades
- 3 tomàquets escalivats
- 3 ous durs
- Oli
- Sal
Elaboració:
- Netegem els musclos i es couen en una cassola amb poca aigua per tal de que quedin ben oberts. Un cop oberts es treuen de la cassola les mitges closques buides deixant solament les que portin la molla agafada.
- Preparem la salsa:
- Posar en un morter els grans d’alls crus amb un polset de sal i les ametlles torrades i es pica fins que tot quedi transformat en una pasta.
- S’afegeixen els tomàquets escalivats, pelats i traient les llavors.
- Afegir els tres rovells dels ous durs i es segueix picant tot bé.
- Ja des d’aquest moment s’hi deixa caure l’oli amb el setrill, treballant i allargant la salsa com si es fes un all i oli.
- Quan es tingui la salsa feta, es reparteix pel damunt dels musclos.
- Finalment es trituren les clares dels ous durs i es tiren pel damunt dels musclos.
Notes:
- Es important traure el cors dels alls perquè no repeteixin durant la resta del dia.
- Com l’ametlla es bastant cara, jo moltes vegades la substitueixo per cacauets pelats, queda si fa o no fa igual de bona i mes barata.
- Es important traure el cors dels alls perquè no repeteixin durant la resta del dia.
- Com l’ametlla es bastant cara, jo moltes vegades la substitueixo per cacauets pelats, queda si fa o no fa igual de bona i mes barata.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada